Registraties

Door de televisieachtergrond van een aantal van onze medewerkers is er bij IN2Content veel ervaring met het ‘live’ of ‘live on tape’ registreren van evenementen. Wij verstaan de kunst kijkers het gevoel te geven er bij te zijn en niets te missen.

kaasmarkt-alkmaar-in2content.jpg

Kaasmarkt

Al meer dan 600 jaar bestaat de Kaasmarkt in Alkmaar. Oorspronkelijk bedoelt als plek waar kaas werd verhandeld is de Alkmaarse Kaasmarkt uitgegroeid tot een toeristenattractie waar jaarlijks meer dan 180 duizend binnenlandse- en buitenlandse toeristen een kijkje komen nemen.

IN2Content verzorgt elke Kaasmarkt met meerdere camera’s de registratie voor het grote scherm dat op het Waagplein staat. Voor 2020 ontwikkelen we nieuwe show rondom de Kaasmarkt, met nieuwe video’s en interactieve mogelijkheden voor de bezoekers.

nabv-airsoft-in2content.jpg

Airsoft

Airsoft is een tactische schietsport waarbij gebruik gemaakt wordt van replica’s die biologisch afbreekbare balletjes afschieten. Het is een teamsport die onder jongeren snel aan populariteit wint. Voor de Nederlandse Airsoft Sportbond (NABV) registreerde IN2Content de eerste vijf competitiewedstrijden die het NABV organiseerde.

Met verschillende camerastandpunten laten we het spel van binnenuit zien. Een belangrijk rol bij de registratie is het gebruik van een drone, die de kijker het gevoel geeft te kijken naar een computer game. Daarnaast koppelden we Nederlands meest bekende Airsoft vlogger Silo (meer dan 3,5 miljoen volgers) als “presentator” aan de wedstijden om ook internationale aandacht voor de bond te krijgen. Mede dankzij de video’s groeit het ledental van deze bond met 400 nieuwe leden per maand. 

kvak-webinar-in2content.jpg

Webinar

Een webinar is een uitstekende manier om medewerkers of klanten te bereiken of om medewerkers bij te scholen. Een live presentatie kan vanaf elk denkbare locatie in de vormgeving van uw bedrijf door duizenden deelnemers tegelijkertijd worden gevolgd. Met interactieve elementen betrekt u de kijkers bij uw verhaal en bespaart u kosten en tijd. Train uw personeel, lanceer een nieuw product of presenteer live uw jaarcijfers.

Naast de productionele werkzaamheden kan IN2Content kan ook de inhoudelijke opzet van een webinar verzorgen. Zoals bijvoorbeeld dit webinar over Big Data voor de Kamer van Koophandel.

e-learning-nimh-defensie-in2content.jpg

E-Learning

Voor het Nederlands Instituut voor Militaire Historie (NIMH) produceerden we een minicollege over de Slag in de Javazee, die ingezet wordt bij Schooltv.nl, het Nationaal Militair Museum en op diverse social media kanalen. E-learning video’s of minicollege zijn een uitstekende manier om een grote doelgroep te bereiken tegen geringe kosten en tijd. Doordat de video’s online geplaatst worden kan iedereen kijken op het moment dat het hem of haar uitkomt.