Belevingen

Een goede beleving raakt een publiek op een positieve en memorabele manier. IN2Content maakt belevingen voor musea, themaparken, experience centra of voor presentaties. Film kan als onderdeel van een beleving zorgen voor een ervaring die mensen gaan delen of waarvan ze iets leren.

aqua-vista-kexcom-in2content.jpg

aqua vista

Voor het themapark Afsluitdijk Waddencentrum op de Afsluitdijk produceerde IN2Content in opdracht van Kexcom de zes minuten durende 4D film 'Aqua Vista'. Opgepakt door een onze nationale vogel de Grutto vliegen de bezoekers over het achterland van de Afsluitdijk.

Het Waddencentrum ontving na opening in 2018 in de eerste zes maanden 150 duizend bezoekers en de reacties op de film zijn erg lovend. Naast de film, die alleen in het centrum te bekijken is, produceerden wij ook de making off die als pre-show in het Waddencentrum draait.

floriworld-kexcom-in2content.jpg

FloriWorld

In juni 2020 opent in Aalsmeer FloriWorld haar deuren. Dit centrum wordt een spraakmakend experience center waarin, voor binnenlandse- en buitenlandse toeristen, bloemen centraal staan.

Voor dit centrum ontwikkelde IN2Content in opdracht van Kexcom een van de hoofdattracties, een zes minuten film en een pre-show. In deze sprookjesachtige film draait alles om een sullige hoofdfiguur, die op de dag van zijn bruiloft het bruidsboeket vergeet.

De film is opgenomen in 6K en er is gebruik gemaakt van verschillende technieken zoals greenscreen en 3D animatie. De complete film én alle video’s voor de pre-show zijn in eigen huis geproduceerd en gemonteerd.

360-in2content.jpg

360

360 video’s worden vaak ingezet voor trainings- en presentatievideo’s. Voor het maken van dit soort producties werken wij samen met ervaren regisseurs en speciale camera’s. Bijvoorbeeld voor het ministerie van Infrastructuur en Water.

In 2018 verhuisde dit ministerie naar een nieuw kantoorgebouw. Voor veel medewerkers was het gebouw niet meer dan een aantal foto’s. Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van 2017 kregen de medewerkers voor het eerst de kans om met een VR bril rond te kijken in hun nieuwe kantoorgebouw.

kct-defensie-in2content.jpg

KCT

Het Korps Commandotroepen (KCT) is de speciale eenheid van de Koninklijke Landmacht die als taak heet het voorbereiden en uitvoeren van Speciale Operaties. Het werk van deze eenheid is strikt geheim.

Deze film is gemaakt als onderdeel van de Taptoe met als titel “200 jaar landmacht”. Op het moment van het binnendringen van de woning van de gijzelnemers ging de originele video in 'Ahoy Rotterdam' over naar ‘live actie’ met echte commando's die uit het dak kwamen abseilen en/of aangereden op quads en wagens.

itour-vj-in2content.jpg

Kustwacht

Een korte film aan het begin van een bijeenkomst of congres brengt iedereen meteen in de juiste sfeer. Het publiek start met dezelfde basiskennis, een vraagstelling wordt helder neergezet en de discussie kan worden opgestart.

De openingsvideo voor de VenJ iTour was een video met een knipoog. Terwijl de zaal in spanning afwachtte en het in de zaal donker werd, hoorde iedereen het geluid van een helikopter. Niet veel later startte de video en zagen we de directeur van de Kustwacht Ronald Blok, aan komen vliegen. Het einde van de video liep naadloos over in de opkomst van Blok, die tijdens de video al in de coulissen klaarstond.