Warmtepompen

ISPT Foundation

Enig idee wat warmtepompen voor de industrie kunnen betekenen? In opdracht van ISPT, innovator van processen in de grootindustrie, laten de makers van IN2Content met behulp van een 3D animatie zien wat nieuwe innovaties kunnen betekenen voor onze CO2 uitstoot.

Over deze productie

Twintig procent van het Nederlands energieverbruik komt voor rekening van de industrie. Door gebruik te maken van warmtepompen kan dit verbruik met vijftig procent worden verminderd. Deze bespaarde energie staat gelijk aan het energieverbruik van 3.1 miljoen huishoudens per jaar. De transitie van fossiel naar duurzaam opgewekte energie met een warmtepomp is daarom relevante informatie voor de industrie. En een verhaal wat ISPT daarom graag onder de aandacht van de industrie wilde brengen.

De animatie is geproduceerd in een 3D stijl. Door deze vorm wordt een abstract verhaal op een inzichtelijke wijze weergegeven. De animatie komt terug als onderdeel in verschillende video’s (zie hieronder), maar wordt ook als losse How To? (Hoe zit dat?) video ingezet. De animatie is geproduceerd in meerdere talen.

Meer uit deze serie

Om het verhaal van ISPT krachtig en overtuigend neer te zetten was het ons voorstel om niet alleen een animatie te produceren. Wij stelden voor om in verschillende video's bedrijven, die al een positieve en enthousiaste ervaring hadden met duurzaam opgewekte energie en de voordelen daarvan, aan het woord te laten.

Meer weten?

Ook weten wat een How-To animatie voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen? En misschien is een combinatie met video ook wel interesssant.
Erik Bibo wisselt vrijblijvend met je van gedachten.