Videoserie

Nederlandse Bijenhoudersvereniging

Dagelijks wordt er alleen al naar YouTube vijfhonderd uur aan video per minuut geüpload. Iedere dag worden er vijf miljard video’s bekeken. Een van de middelen om er voor te zorgen dat jouw communicatieboodschap nog beter onder de aandacht komt is het maken van niet één, maar een serie video’s.

Over deze productie

Door het inzetten van goede online content en het regelmatig plaatsen daarvan, gaat jouw merk, dienst of product meer leven bij je doelgroep. Zorg dat je over een langere periode ‘top of mind’ blijft; bind je kijkers aan jouw verhaal en laat ze uitkijken naar meer; verspreid je content over een langere periode en zoom per aflevering in op een uniek element.

Door de Covid-maatregelen was het organiseren van de Landelijke Open Imkerdagen niet mogelijk. Daarom zocht de Nederlandse Bijenhoudersvereniging (NBV) naar mogelijkheden om online niet alleen voor een langere periode aandacht aan de bij te geven, maar ook om interactie tussen imkers en gezinnen met kinderen te genereren.

De makers van IN2Content bedachten en produceerden voor de NBV acht journaals met een “Willem Wever” achtige opzet. Met onder andere vragen van kinderen, weetjes, een quiz en het vaste item “Imker in een dag”, waarin social influencer Michelle Willemsen de basisbeginselen van het imkeren leert. Michelle deelde deze items ook op haar socials, wat weer de nodige aandacht genereerde voor de journaals, die dagelijks via het YouTube kanaal, de Facebookpagina en de website van de NBV waren te zien.

 

Videoseries voor verschillende klanten

Voor verschillende opdrachtgevers produceerde IN2Content videoseries. Hieronder een selectie van afleveringen uit series voor de Nationale Politie, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, TNO, het ministerie van Defensie, SCC-ICT en het College voor Toetsen en Examens.

Meer weten?

Jouw bedrijf of organisatie op een creatieve manier in de kijker gezet? Erik Bibo vertelt je graag hoe je video kunt inzetten om top of mind bij je doelgroep te blijven.