Maatwerkvideo

TNO

Een video is een visueel visitekaartje. Dat begrijpen wij bij IN2Content maar al te goed. Voor het maken van video's kun je kiezen uit het basispakket of het maatwerkpakket. Over het maatwerkpakket informeren we je hieronder.

Over deze productie

Met ons basispakket maken we al een hele mooie video voor je. Maar het produceren van een video is vaak maatwerk. Met een cameraman met een broadcastcamera wordt de opname nog net iets mooier. Zo is een cameraman meer gespecialiseerd in het uitlichten en positioneren van sprekers dan een camjo. Voeg daar een regisseur voor het coachen van de spreker aan toe en je hebt de ideale combinatie voor de meest perfecte opname.

Vooraf kunnen we je helpen met het redigeren of schrijven van de tekst. Of het bedenken van een eigen concept. Gebruik van een auto-cue is bij het opnemen van een video voor de spreker een heel fijn hulpmiddel. Zeker als het een lange tekst is. Doordat de spreker de tekst voor zich ziet geeft dat rust, houvast en kan er niets vergeten worden. Daarnaast gaat werken met een auto-cue vaak sneller en vraagt dus minder tijd van de spreker. Met visagie zorgen we ervoor dat een spreker er op z’n ‘paasbest’ uit komt te zien. De visagist zorgt ervoor dat de spreker niet gaat glimmen en er niet vermoeid uitziet. Ook heeft de visagist extra aandacht voor iemands haar.

En zo zijn er nog tal van mogelijkheden. Een spreker hoeft niet stil te staan, maar kan ook lopen. Met onze gimbal camera’s lopen we mee en zorgen we er voor dat de opname meer dynamiek krijgt. Met extra beelden of grafische elementen ondersteunen we het verhaal visueel. En met muziek maken we de video nog toegankelijker. Ook kunnen we de video toegankelijk maken voor blinden en slechthorenden conform de WCAG 2.1 richtlijnen.

Wil je een maatwerkvideo laten maken, stuur ons dan het ingevulde briefingsformulier toe dat je hier kunt downloaden. We nemen nog dezelfde dag contact met je op.

Voorbeelden van maatwerk video's

Hieronder vind je enkele voorbeelden van maatwerkvideo's die wij geproduceerd hebben voor o.a. de gemeente Rotterdam, Netherlands Maritime Technology en het ministerie van Defensie.

Meer weten?

Heb nog vragen? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 035-6473939.