Future Force Conference

Ministerie van Defensie

Een hoofdrol voor de jeugd op Future Force Conference van Defensie. IN2Content produceerde alle video content. Van openingsfilm en instarts, tot reportages op de conferentie dag zelf.

Over deze productie

De grote uitdagingen van de toekomst, zoals het klimaat, overbevolking, voedsel en water, zijn de katalysoren van migratiestromen en toekomstige oorlogen. De Future Force Conference zoomde in op deze vraagstukken en mogelijke oplossingen.

Voor de conferentie produceerde IN2Content de openingsvideo met de Inner Voice van een kind die een appél doet op volwassenen. Voor de defensieorganisatie met een internationale gastenlijst was dit een uitdagende keuze. Waar vlak na de start van de video hier en daar nog een wenkbrauw werd gefronst, raakte de kern van boodschap uiteindelijk het overgrote deel van het publiek. En markeerde daarmee een startpunt voor een levendige discussie over de veranderende rol van defensieorganisaties, zoals het faciliteren en beschermen van innovatie, nieuwe inzichten en ideeën en wetenschap.


Meer producties voor deze opdrachtgever

IN2Content produceerde de afgelopen jaren diverse films, video's en animaties voor Defensie.
Een selectie van producties waar we best een beetje trots op zijn kun je hieronder bekijken.

Meer weten?

Video is emotie. Raak je publiek in het hart en je wint hun sympathie. Hoe je dat doet? Wilco Pleging laat je graag nog meer voorbeelden zien.