Brigade Speciale Beveiligingsopdrachten

Koninklijke Marechaussee

De Brigade Speciale Beveiliging (BSB) is onderdeel van de Koninklijke Marechaussee. Deze speciale brigade beschikt over beveiligings-, observatie- en arrestatieteams en wordt ingezet wanneer snel en specialistisch optreden nodig is. IN2Content produceerde de corporate film om dit specialistische optreden voor een groter publiek inzichtelijke te maken.

Over deze productie

Voor interne en externe presentaties en werving had de BSB behoefte aan een corporate film. Met een klein camerateam zijn diverse eenheden van de BSB over een langere periode gevolgd. Uitdaging daarbij was het onherkenbaar filmen van de manschappen, zonder dat elke beeld geblurred hoefde te worden. De makers maakten slim gebruik gemaakt van gezichtsbedekkende kleding, bewegingsonscherpte, reflecties en alternatieve camerahoeken.

In het originele scenario zou slechts een deel van de activiteiten van de BSB worden vastgelegd. Bij de eerste viewing was de commandant van de BSB dusdanig onder de indruk dat hij besloot om alle activiteiten te laten vastleggen. De film schept daarmee een meer dan compleet beeld van de BSB. Van de film zijn meerdere versies gemaakt. De publieke versie is behalve online (met inmiddels meer dan 125.000 views) ook te zien op schermen in het Marechausseemuseum in Buren.

Meer weten?

Jouw organisatie compleet en filmisch in beeld gebracht? Neem voor meer informatie contact op met Wilco Pleging.

Klantreview

IN2Content is een professioneel en betrouwbaar bedrijf, dat staat voor een hoogwaardig eindproduct. Top films.

Frank van Soelen
BSB