Basisvideo

TNO

Een video is een visueel visitekaartje. Dat begrijpen wij bij IN2Content maar al te goed. Voor het maken van video's kun je kiezen uit het basispakket of het maatwerkpakket. Over het basispakket informeren we je hieronder.

Over deze productie

Het basispakket bestaat uit één maker (een camjo) die de video opneemt, monteert en oplevert. Van start tot oplevering zijn hier twee dagdelen van 4 uur voor beschikbaar. Voor de vormgeving van de video gebruiken we het door TNO aangeleverde vormgevingspakket met startleader, naamtitel(s) en eindleader. De video heeft een maximale lengte van 2 ½ minuut en wordt opgeleverd als mp4 bestand met srt-bestanden voor de ondertiteling in het Nederlands en het Engels. Een basisvideo is opgenomen op één locatie. Plaatsing van de video en de ondertiteling verzorg je zelf. Bovenstaande voorbeeldvideo produceerden wij voor de gemeente Rotterdam en is representatief voor wat je mag verwachten. Onderaan deze pagina vind je nog enkele voorbeelden.

Tijdens het hele proces regelen we alles voor je. En uiteraard leggen we voordat we gaan masteren de video ter goedkeuring aan je voor. Wordt de video langer dan 2 ½ minuut, is een auto-cue misschien slim om te gebruiken of heb je andere wensen, dan denken we graag met je mee. Over deze en andere meerwerkopties vertellen we je meer op deze pagina.

Wil je een basisvideo laten maken, stuur ons dan het ingevulde briefingsformulier toe dat je hier kunt downloaden. We nemen nog dezelfde dag contact met je op.

Voorbeelden van standaard video's

Hieronder vind je enkele voorbeelden van basisvideo's die wij produceerden voor de politie, de gemeente Rotterdam en Netherlands Maritime Technology.

Meer weten?

Heb nog vragen? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 035-6473939.