AT-Sporteisen App

Steam/Nationale Politie

Om sollicitanten voor de arrestatieteams van de Nationale Politie beter voor te bereiden op de sporttest ontwikkelde Employer Branding Bureau Steam de AT-Sporteisen App. IN2Content produceerde alle videocontent voor deze app.

Over deze productie

'Mobile first' was het uitgangspunt bij deze video’s. Daarom dat alle video’s in portretmodus (rechtopstaand) zijn opgenomen en gemonteerd. In de video’s worden alle oefeningen toegelicht en voorgedaan. Met een grafische laag wordt extra informatie toegevoegd, zoals het aantal herhalingen of de tijdsduur waarbinnen een oefening moet worden uitgevoerd.

De app ondersteunt nieuwe kandidaten in de voorbereiding op de fysieke test. Door naast de oefeningen ook de kaders te benoemen (tijd, aantal, snelheid, afstand) komen kandidaten veel beter voorbereid op de sporttest en is het slagingspercentage toegenomen.

Behalve de AT-sporteisen App heeft IN2Content in dezelfde periode ook alle video’s voor de PolitieConditie App geproduceerd.

Meer uit deze serie

Train je fit met de AT-Sporteisen App. Download de AT-Sporteisen App.
Of ga aan de slag met alle oefeneningen hieronder.

Meer weten?

Ook iets uit te leggen? We helpen je graag met het maken van de video. Neem voor meer informatie contact op met Wilco Pleging.

Klantreview

Top gewerkt met die gasten. Geintje op zijn tijd, maar wel super professioneel op hun vakgebied. Mijn eerste keer voor een camera en ik werd daar goed in begeleid. Mooie samenwerking met IN2Content met als resultaat een strak eindproduct.

Matthieu Woud
Operator DSI & presentator AT-Sporteisen App