Uw bijeenkomst of evenement kan niet doorgaan?

Kan uw event of bijeenkomst op het laatste moment onverwachts niet doorgaan? Het annuleren van een zorgvuldig voorbereid evenement kost veel tijd en geld, om nog maar te zwijgen over de teleurstelling bij de bezoekers van uw evenement of de bijeenkomst. Want ook in deze tijd moet, ondanks de Corona crisis, het leven en werken wel gewoon doorgaan. IN2Content kan samen met Quadia een oplossing bieden door uw evenement te verplaatsen van een fysieke locatie naar een online locatie.
in2 showreel still

Uw evenement online
Uw bezoekers kunnen van afstand online inloggen en van waar ook ter wereld, uw evenement, vergadering of ander soort bijeenkomst volgen. Wij ontzorgen u van A tot Z. We komen met een cameraploeg naar u toe en zorgen voor de verbinding naar de online locatie. Maar we beschikken ook over eigen tv-studio’s van waaruit uw sprekers uw bezoekers, werknemers of deelnemers kunnen toespreken.

Video call
Ook video call of video conference is een optie, maar heeft zijn beperking wat betreft het aantal deelnemers. Wij kunnen er voor zorgen dat uw video call doorgezet wordt naar een webcast en zodoende een onbeperkt aantal mensen kan bereiken.

Interactie
Tijdens een evenement wilt u graag zoveel mogelijk interactie met bezoekers. Ook op een online evenement bieden wij u die mogelijkheden; door gebruik te maken van de laatste technologie zijn wij in staat om bezoekers gemakkelijk zelfs méér interactie- mogelijkheden te bieden! Interactie vindt plaats via polls, chatmogelijkheden en met evaluatieformulieren.

Totaaloplossing
Wij leveren een totaaloplossing voor live streaming en webinars t.b.v. marketing, sales, externe communicatie, interne communicatie, events, e-learning en investor relations. Live online events kunnen plaatsvinden vanuit onze studio’s, uw eventlocatie, uw bedrijfspand of uw eigen TV-studio.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op.
035-647 39 39 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.