Serious game CrimeDiggers nu online

In opdracht van arbeidsmarktcommunicatiebureau Steam produceerde IN2content de afgelopen maand alle videocontent voor de derde editie van CrimeDiggers, de populaire online game van de politie. Deze serious game is bedoeld om ICT-ers te werven als digitaal rechercheur.

Nederland reageert verbijsterd als tijdens een belangrijke persconferentie politica Ulrieke Doosjé plots verdwijnt. Kom jij haar weer op het spoor? En weet je te achterhalen wie het op haar voorzien heeft? Voordat het te laat is?

De productie van dit verhaal kwam er in de toch al drukke septembermaand, met verschillende kleine en grote producties, nog eens bovenop. ‘Alle hens aan dek’ bij ons productieblok. Van casting, tot locaties, tot opname en post productie.

Twee weken productietijd waren slechts beschikbaar om de deadline te halen. Mede dankzij de inzet van regisseur Paul Ekelmans (IN2Content) en Sanne Houwing en Bernice Schenk (Steam) is dit gelukt.

Spelers kunnen nu hun digitale skills loslaten en een doorbraak forceren in het politieonderzoek naar de spoorloos verdwenen politica. Kijken of je het misschien ook in je hebt? Neem dan een kijkje op crimediggers.nl.