Eerste testen WebCast4All zijn positief

Deze week hebben we twee testen gedaan om de stabiliteit en gebruikersvriendelijkheid van ons platform WebCast4All te testen. Beide testuitzendingen voldeden aan de technische verwachtingen. En gebruikers kwamen met verrassende inzichten, waarmee we het platform nog beter kunnen maken.

WebCast4All is een streaming platform bedoeld voor webinars, masterclasses, bijeenkomsten waarbij gestemd moet worden en bij- en nascholingscursussen. Tijdens live online-uitzendingen kunnen gebruikers meepraten via de chat, kan de mening van kijkers worden gepeild via een poll en is er de mogelijkheid voor een toets achteraf. Geheel in de look-and-feel van jouw organisatie. En uiteraard veilig. Sessies vinden afgeschermd van pottenkijkers plaats.

Streamen is natuurlijk niet nieuw. Zoom en Teams bijvoorbeeld zijn goede gratis alternatieven. Maar niet altijd veilig. Ga je dan op zoek naar een betrouwbaar en flexibel alternatief dan zijn er ook voldoende betaalde opties. Alleen wordt voor de meeste organisaties het prijsverschil tussen ‘gratis’ en ‘betaald’ dan al snel te groot. Daarnaast moeten gebruikers vaak eerst een stukje software downloaden en installeren. En de techniek achter de schermen is vaak complex en niet altijd even flexibel.

Kan dat niet anders? Kunnen we door het slim koppelen van bestaande technieken niet een omgeving maken die én werkt met features als chat en stemmen én waarbij de techniek toegankelijk is én die flexibel en betaalbaar is?

Met veel testen en ontwikkelen hebben we binnen twee weken al deze vragen weten te tackelen. De eerste versie van WebCast4All draait inmiddels. En de twee testen van deze week hebben laten zien dat het platform voldoet aan de vraag.

Geïnteresseerd? Neem danDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we je online kunnen uitnodigen voor een demo uitzending en je zo zelf kunt ervaren of WebCast4All ook jouw organisatie kan helpen met interne en/of externe communicatie.