Bij IN2Content kennen we onze klanten

“Super gedaan. Daarom werk ik graag met vakmensen.” Aldus Michel Revet hoofd communicatie bij Netherlands Marine Technology (NMT). Revet is een van onze gewaardeerde klanten en reageert hiermee op de video die we deze week in zijn opdracht produceerden.

Bij IN2Content kunnen we snel schakelen. Dat verwachten klanten van ons. Vandaag is een kwestie urgent, dus morgen moet de video er zijn.

En dan weten onze klanten dat ze met IN2Content werken met makers die hun organisatie van binnen en van buiten kennen. Makers die weten wat er speelt, wat de vraagstukken zijn en die de uitdagingen kennen. Zoals in het geval van NMT binnen de maritieme sector.

Een half woord is dan vaak al genoeg.

Door ons te verdiepen en te inversteren in onze klanten bouwen we een langdurige relatie op. Met reclamebureau’s, Defensie en Nationale Politie. Maar ook met gemeentes als Rotterdam, Soest en Alkmaar.

En daardoor brengen we de producties die we voor onze klanten produceren naar de next level. Uiteraard binnen deadline en budget.

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen doen? Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..