In2Content met ISO certificering trendsetter!

Juni 2019 • In2Content is sinds kort een ISO 9001:2015 gecertificeerde organisatie. De hele bedrijfsvoering is ingericht rondom kwaliteit. Dit is kwaliteit in de breedste zin van het woord, waarin continu verbeteren, stroomlijning en borgen belangrijke speerpunten zijn. Mark Blaauw van Van Voorst Consult legt uit waarom zo’n certificaat belangrijk is en hoe bijzonder het is dat een mediabedrijf zich laat certificeren:

"Als een organisatie gecertificeerd is, dan mag je er vanuit gaan dat ze niet alleen inzicht hebben in de belangrijkste bedrijfsvoering aspecten, maar ook dat de administratieve organisatie goed is vastgelegd. Dit betekent dat niet alleen alle klachten, verbeter-ideeën en afwijkingen middels een oorzaakanalyse behandeld worden, maar dat er bijvoorbeeld ook is nagedacht over de kwaliteit van leveranciers waarmee de organisatie werkt. ISO 9001 kom je vaak tegen in branches waarbij gewerkt wordt middels aanbestedingen, bijvoorbeeld in de bouw.

Hierdoor is het extra bijzonder dat nu een mediabedrijf als In2content gecertificeerd is. Tegen de norm in is In2Content een absolute trendsetter in de mediabranche en hebben ze hun organisatieniveau naar een ander level weten te tillen. Vanaf de start werd al snel duidelijk dat de twee eigenaren hun organisatie heel serieus nemen. Bij In2content lag de uitdaging dan ook niet binnen de kernactiviteiten, want wat ze doen, doen ze ook goed. De belangrijkste stappen zijn gezet in communicatie, doelen stellen, bewustzijn creëren en formaliseren.

In2Content heeft inmiddels de smaak te pakken en onderzoekt o.a. de mogelijkheden om ook op andere terreinen zoals milieu zich te laten certificeren."

 

 

deel op :
In2Content maakt bedrijfsfilms, televisieprogramma’s, animaties, reportages, 360 video’s en clips voor social media.
Wij hebben voor elk genre makers in huis. Meer zien en uitleg wat de mogelijkheden zijn?
Kies en klik dan op een van de categorieën hieronder.

Wil je een film of animatie laten maken?
Of wil je geheel vrijblijvend een idee bespreken?

De koffie staat klaar:

Stuur een email:

Of laat ons contact met jou opnemen:

Geef je volledige naam in
Geef een juist telefoonnummer in
Geef een geldig e-mailadres in
Je hebt nog geen vraag gesteld
Invalid Input

In2Content BV
Koningsweg 29c
3762 EA Soest
035-6473939

ISO9001 website