Even voorstellen...

Februari 2019 • Vanaf begin februari is Colette van Zanten het team van In2Content komen versterken. Colette is een ervaren producer en was verantwoordelijk voor diverse media & entertainment gerelateerde projecten zoals 'De Vrienden van Amstel Live!' (RTL), 'Lijst 0' (BNN) en 'Fobiac' (Veronica). Maar ook de jaarlijkse Miss Nederland Verkiezing en de 'Coolste Baan van Nederland'. Colette is na een paar jaar weer terug bij In2Content en verantwoordelijk voor de productie van de attractie-film 'Van Teler tot Thuis' die geproduceerd wordt in opdracht van FloriWorld.

Colette: "FloriWorld wordt echt mijn project. Met een sprookjes-achtige korte film gaan we de bezoekers van een nieuw te bouwen experiencecentre laten kennismaken met de Nederlandse bloemenhandel, van de kweker, over bloemenvelden, via de veiling en een bloemenwinkel naar de consument. Super leuk om mee te werken aan een project waarin we Neerlands trots op een mooie en verrassende manier in beeld mogen gaan brengen! Daarnaast gaat In2Content producties maken voor de Gemeente Rotterdam en produceren we halverwege maart een grote voorlichtingsfilm voor de Koninklijke Marechaussee. Ook met die projecten ga ik me bezighouden.

Maar ik kijk vooral enorm uit naar de komende maanden die in het teken zullen staan van bloemen! Van bloemen wordt een mens vrolijk. Hoe fijn is het om daar iedere dag mee te kunnen gaan werken. En eindelijk een keer naar de Keukenhof, die stond al een tijd op mijn verlanglijstje!"

 

deel op :
In2Content maakt bedrijfsfilms, televisieprogramma’s, animaties, reportages, 360 video’s en clips voor social media.
Wij hebben voor elk genre makers in huis. Meer zien en uitleg wat de mogelijkheden zijn?
Kies en klik dan op een van de categorieën hieronder.

Wil je een film of animatie laten maken?
Of wil je geheel vrijblijvend een idee bespreken?

De koffie staat klaar:

Stuur een email:

Of laat ons contact met jou opnemen:

Geef je volledige naam in
Geef een juist telefoonnummer in
Geef een geldig e-mailadres in
Je hebt nog geen vraag gesteld
Invalid Input

In2Content BV
Koningsweg 29c
3762 EA Soest
035-6473939

ISO9001 website