In2Content produceert film voor FloriWorld

Januari 2019 • FloriWorld, het experience center van de sierteeltsector, opent eind 2019 de deuren in Aalsmeer. FloriWorld wordt een spraakmakende en aantrekkelijke attractie voor nationale en internationale toeristen, maar ook voor relaties en bestuurders, scholieren en studenten en zakelijke bezoekers. FloriWorld draagt als thuisbasis van de sector bij aan de top of mind positie van bloemen en planten van consumenten en stakeholders.

Voor een van de shows bedacht en produceert In2content de film “Van Teler Tot Thuis”. Naast een indrukwekkende cast, worden voor een optimale beleving van de bezoeker in deze 6 minuten durende productie alle technieken (drones, cranes, chromakey, animatie) uit de kast gehaald. Opnamen vinden overal in Nederland plaats.

De keuze voor In2Content om dit concept uit te voeren was voor Bert Kranendonk, experience architect en aandeelhouder van Floriworld, een mooi vervolg op een eerder project. Kranendonk: “De creativiteit van de mensen van In2Content, gekoppeld aan de ervaring met het produceren van dit soort producties, deed ons besluiten om In2Content ook te vragen voor een van de shows in FloriWorld.”

De conceptontwikkeling van deze film vond de afgelopen maanden plaats. De productie start in februari en moet eind dit jaar afgerond zijn.

 

deel op :
In2Content maakt bedrijfsfilms, televisieprogramma’s, animaties, reportages, 360 video’s en clips voor social media.
Wij hebben voor elk genre makers in huis. Meer zien en uitleg wat de mogelijkheden zijn?
Kies en klik dan op een van de categorieën hieronder.

Wil je een film of animatie laten maken?
Of wil je geheel vrijblijvend een idee bespreken?

De koffie staat klaar:

Stuur een email:

Of laat ons contact met jou opnemen:

Geef je volledige naam in
Geef een juist telefoonnummer in
Geef een geldig e-mailadres in
Je hebt nog geen vraag gesteld
Invalid Input

In2Content BV
Koningsweg 29c
3762 EA Soest
035-6473939

ISO9001 website