“Filmen met een iPhone? Dat kan ik zelf ook!”

November 2018 • “Filmen met een iPhone? Dat kan ik zelf ook!” was de sceptische reactie van een van onze opdrachtgevers op ons voorstel om zijn film te maken met een smartphone. Niet altijd is voor het maken van een video een grote broadcast camera nodig. De kwaliteit van de camera’s in onze smartphones is tegenwoordig erg goed en in de handen van de professional een prima stuk gereedschap.

“Je ziet wel het verschil, maar als je een film maakt in vlogstijl vanuit de beleving van hoe een kind kijkt, dan blijkt de keuze voor een iPhone heel functioneel” aldus dezelfde klant na op levering van de film. Ook onze klanten zien steeds vaker de toegevoegde waarde van het filmen met een smartphone. Voor de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) maakten wij een video bedoeld voor kinderen om te laten zien hoe het er in een gevangenis uitziet als een kind op bezoek gaat bij een ouder die vastzit.

Er is voor deze video bewust gekozen om de iPhone als camera te gebruiken. De beeldkwaliteit en de rauwe volgstijl manier van filmen en monteren versterken de geloofwaardigheid van de boodschap. Daarnaast waren er voor de opname geen grote zware camera, statief en lampen nodig waardoor er ook nog eens efficiënt, snel en kostenbesparend kon worden gewerkt.

https://www.dji.nl/pers-media/nieuws/2018/mijn-ouder-zit-in-de-gevangenis.aspx

 deel op :
In2Content maakt bedrijfsfilms, televisieprogramma’s, animaties, reportages, 360 video’s en clips voor social media.
Wij hebben voor elk genre makers in huis. Meer zien en uitleg wat de mogelijkheden zijn?
Kies en klik dan op een van de categorieën hieronder.

Wil je een film of animatie laten maken?
Of wil je geheel vrijblijvend een idee bespreken?

De koffie staat klaar:

Stuur een email:

Of laat ons contact met jou opnemen:

Geef je volledige naam in
Geef een juist telefoonnummer in
Geef een geldig e-mailadres in
Je hebt nog geen vraag gesteld
Invalid Input

In2Content BV
Koningsweg 29c
3762 EA Soest
035-6473939

ISO9001 website