Excellente Scholen

Januari 2018 • Op maandag 22 januari stonden onze camerateams in opdracht van de Inspectie van het Onderwijs klaar in Huizen (Noord-Holland), Denekamp (Overijssel) en Cuijk (Noord-Brabant). Daar kregen, net als op 46 andere plekken in Nederland, drie scholen het predicaat ‘Excellente School’. Voor het videoverslag van deze gebeurtenis hield regisseur Michel Langenberg de touwtjes strak in handen:

“Het maken van deze video was een leuke opdracht omdat het een mooie combinatie is van samenwerking en actualiteit. Er werd op drie verschillende locaties in Nederland gedraaid. Al het beeldmateriaal moest zo snel mogelijk in onze montageset belanden, waarna er één video van drie minuten van gemaakt moest worden. En dit soort korte video’s zijn vaak lastiger dan je denkt: drie verhalen, drie momenten, meerdere sprekers, maak hier maar eens een logisch verhaal van zonder doublures. Na de montage moest de opdrachtgever zo snel mogelijk feedback geven voordat de definitieve video gebruikt kon gaan worden op social media. Een prettige race tegen de klok."

Meerdere makers werkten aan deze productie, maar de video moest wel één geheel worden:

"Tijdens de voorbereiding heb ik overleg gehad met de opdrachtgever over de stijl van de video’s en wat er inhoudelijk in gecommuniceerd moest worden. Met die informatie deed ik een briefing aan de andere twee regisseurs. Gezien de beperkte tijd was de opdracht gericht vragen gestellen en niet té veel shots draaien. Snel en effectief filmen dus.”

Vanuit ons kantoor in Soest werd de hele productie logistiek gecoördineerd. Clips voor de social media moesten zo snel mogelijk online en het langere videoverslag werd na oplevering ook nog eens voorzien van audiodescriptie, een tekstbestand en ondertiteling.

 

deel op :
In2Content maakt bedrijfsfilms, televisieprogramma’s, animaties, reportages, 360 video’s en clips voor social media.
Wij hebben voor elk genre makers in huis. Meer zien en uitleg wat de mogelijkheden zijn?
Kies en klik dan op een van de categorieën hieronder.

Wil je een film of animatie laten maken?
Of wil je geheel vrijblijvend een idee bespreken?

De koffie staat klaar:

Stuur een email:

Of laat ons contact met jou opnemen:

Geef je volledige naam in
Geef een juist telefoonnummer in
Geef een geldig e-mailadres in
Je hebt nog geen vraag gesteld
Invalid Input

In2Content BV
Koningsweg 29c
3762 EA Soest
035-6473939

ISO9001 website