Nieuwe website

December 2017 • Bezoekers van onze website kan het niet zijn ontgaan dat deze een flinke verandering heeft ondergaan. Het was tijd voor een frisse wind. Ontzettend veel bedrijven en organisaties willen ‘iets’ met video. Maar vaak zien ze door het bos de bomen niet meer, weten niet wat de mogelijkheden zijn of hebben geen idee wat er bij het maken van een film of animatie komt kijken. We hopen daar met onze nieuwe website een helpende hand in te bieden. Bijvoorbeeld door binnen de genres waarin we actief zijn verschillende voorbeelden te laten zien en hier uitleg over te geven.

Minder tekst, meer zien, maar vooral ook gerichter zien. En als wij je niet kunnen overtuigen dan laten we onze klanten dat graag doen. Behalve dat we bezoekers vertellen voor wie we zoal films en animaties maken, berichten we met nieuwsupdates over lopende producties, de mogelijkheden die er zijn, maar ook de resultaten. Want uiteindelijk is dat waar het voor ons om draait: wij zien video vooral als een communicatiemiddel dat ingezet kan worden om een doel te bereiken.

Omdat inmiddels meer dan 50% van het internetverkeer via smartphones en tablets gaat wilden we persé een website die op alle fronten responsief zou zijn. Dat bleek geen eenvoudige opdracht te zijn. Een compliment is dan ook op z’n plaats voor Mark Govaerts van deZeeuwseMarketeer.nl, die ons kundig heeft geadviseerd en de bouw van de website onder zijn hoede had. Uiteraard zijn we nu natuurlijk razend nieuwsgierig wat de rest van de wereld van onze nieuwe website vindt en of we in onze opzet zijn geslaagd.

deel op :
In2Content maakt bedrijfsfilms, televisieprogramma’s, animaties, reportages, 360 video’s en clips voor social media.
Wij hebben voor elk genre makers in huis. Meer zien en uitleg wat de mogelijkheden zijn?
Kies en klik dan op een van de categorieën hieronder.

Wil je een film of animatie laten maken?
Of wil je geheel vrijblijvend een idee bespreken?

De koffie staat klaar:

Stuur een email:

Of laat ons contact met jou opnemen:

Geef je volledige naam in
Geef een juist telefoonnummer in
Geef een geldig e-mailadres in
Je hebt nog geen vraag gesteld
Invalid Input

In2Content BV
Koningsweg 29c
3762 EA Soest
035-6473939

ISO9001 website