Samenwerking met Studio Tint

Oktober 2017 • Het aanbieden van een totaalpakket aan visuele producten wordt steeds belangrijker. Klanten vragen steeds meer om een combinatie van een animatie en/of video met een infographic en/of visual. Om die reden is In2Content een strategisch samenwerkingsverband aangegaan met Studio Tint in Den Haag. Sinds 1984 werkt Studio Tint met een klein team van grafisch ontwerpers voor (middel)grote opdrachtgevers. Studio Tint ontwerpt boeken, tijdschriften, jaarverslagen, folders, brochures, posters, illustraties, infographics, websites en schrijft tekst.

 

Huug Schipper, mede-eigenaar Studio Tint:

“Wij maken onder andere infographics en visuals voor de Rijksoverheid. De vraag naar dit soort ‘graphics’ wordt steeds vaker gekoppeld aan die naar bewegend beeld. In2content bewijst zich op dit gebied al jaren en is voor ons daarom een uitstekende partij om mee samen te werken en zo onze servicecapaciteit bij de Rijksoverheid te vergroten.”

 

Erik Bibo, algemeen directeur In2Content:

“Het maken van een (interactieve) infographic of visual is een vak. Studio Tint heeft bewezen dit vak uitstekend te beheersen en voor ons een ideale partner om aan de toenemende de vraag naar animatie gecombineerd met infographics te kunnen voldoen. We zien het als een extra service naar onze klanten toe.”

 

www.studiotint.nl

deel op :
In2Content maakt bedrijfsfilms, televisieprogramma’s, animaties, reportages, 360 video’s en clips voor social media.
Wij hebben voor elk genre makers in huis. Meer zien en uitleg wat de mogelijkheden zijn?
Kies en klik dan op een van de categorieën hieronder.

Wil je een film of animatie laten maken?
Of wil je geheel vrijblijvend een idee bespreken?

De koffie staat klaar:

Stuur een email:

Of laat ons contact met jou opnemen:

Geef je volledige naam in
Geef een juist telefoonnummer in
Geef een geldig e-mailadres in
Je hebt nog geen vraag gesteld
Invalid Input

In2Content BV
Koningsweg 29c
3762 EA Soest
035-6473939

ISO9001 website