Corporate film Dienst Bewaken en Beveiligen (DBB)

September 2017 • In opdracht van reclamebureau Steam produceerde In2Content een corporate film voor de Dienst Bewaken en Beveiligen (DBB). De DBB is een speciale dienst binnen de Landelijke Eenheid van de Nationale Politie De DBB beschermt de leden van het Koninklijk Huis, bedreigde politici, diplomaten en andere door het bevoegd gezag aangewezen personen.


Kim Joosten (Adviseur Arbeidsmarktcommunicatie Politie):
“De film moest vooral het werk van DBB-ers als afwisselend positioneren en tegelijkertijd vooroordelen ontkrachten (veel wachten). En dit alles op realistische wijze. Het is In2Content gelukt om een spannende case neer te zetten, maar ook feitelijke informatie in de film te verwerken. Daarnaast was het voor de Nationale Politie erg belangrijk dat de gefilmde collega’s onherkenbaar in beeld zouden komen. De keuze voor In2Content lag voor de hand. We waren enthousiast over de door In2Content geproduceerde AT-film. Bovendien is In2Content een bekende en betrouwbare partner (films voor Defensie, de BSB van de Koninklijke Marchaussee) binnen de veiligheidsdiensten.”

 

Marco van Loo (DBB):

“Tijdens de opnames van de film heb ik  de mensen van In2Content leren kennen als professionele vaklui die zeer kritisch zijn naar anderen toe maar ook naar de eigen organisatie. Vanuit mijn vak gezien zijn dat ook meteen de raakvlakken die we met elkaar hebben. Daarnaast is er tussen de opnames door veel gelachen en dat was mooi om te ervaren. De film heb ik inmiddels aan een flink aantal collega s laten zien. Zij waren onder de indruk en zeer tevreden over het resultaat. Ik zelf ook!”

deel op :
In2Content maakt bedrijfsfilms, televisieprogramma’s, animaties, reportages, 360 video’s en clips voor social media.
Wij hebben voor elk genre makers in huis. Meer zien en uitleg wat de mogelijkheden zijn?
Kies en klik dan op een van de categorieën hieronder.

Wil je een film of animatie laten maken?
Of wil je geheel vrijblijvend een idee bespreken?

De koffie staat klaar:

Stuur een email:

Of laat ons contact met jou opnemen:

Geef je volledige naam in
Geef een juist telefoonnummer in
Geef een geldig e-mailadres in
Je hebt nog geen vraag gesteld
Invalid Input

In2Content BV
Koningsweg 29c
3762 EA Soest
035-6473939

ISO9001 website